ГлавнаяНовости ЖКХОтопительный сезон 2023-2024У Харкові достроково завершують опалювальний сезон - Міський голова

У Харкові достроково завершують опалювальний сезон - Міський голова

У Харкові зберігається відчутний дефіцит електроенергії, що виник через пошкодження енергетичної інфраструктури внаслідок масованої ворожої ракетної атаки в ніч на 22 березня
У Харкові зберігається відчутний дефіцит електроенергії, що виник через пошкодження енергетичної інфраструктури внаслідок масованої ворожої ракетної атаки в ніч на 22 березня, для зниження енергоспоживання опалювальний сезон у місті буде завершено достроково, про це заявив міський голова Ігор Терехов, пише "Україна Комунальна".
 
"Чи не єдиним з можливих заходів для зменшення навантаження на енергосистему вбачається дострокове завершення опалювального сезону. Тільки це дасть змогу забезпечити електроенергією максимальну кількість споживачів і дати гарячу воду в будинки харків'ян", - розповів сьогодні Ігор Терехов у відеозверненні.
 
Відключати теплопостачання почнуть вже завтра, 26 березня.
 

Терехов також зазначив, що хоча в понеділок уранці вдалося відновити перевезення пасажирів на всіх лініях метро, потужностей для роботи наземного електротранспорту ще не вистачає. "Замість трамваїв і тролейбусів пасажирів за схемою блекауту продовжують перевозити безоплатні муніципальні автобуси", - сказав Терехов. 

 
Комментарии (0)