ГлавнаяНовости ЖКХЭлектроэнергетикаУ Харківській ОДА просять обмежити користування ліфтами у багатоповерхівках

У Харківській ОДА просять обмежити користування ліфтами у багатоповерхівках

Голова Харківської ОДА Олег Синєгубов, на засідання Координаційного штаба з оперативного реагування щодо ситуації в енергосистемі, розповів, що в Харкові наразі ситуація важка
Голова Харківської ОДА Олег Синєгубов, на засідання Координаційного штаба із оперативного реагування щодо ситуації в енергосистемі, розповів, що в Харкові наразі ситуація важка, є дефіцит для 300 тисяч мешканців Харкова і загалом для 550 тисяч по області.
 
«Доручив чинні графіки стабілізаційних відключень привести у відповідність до реалій. Ті, що діють із понеділка, їм точно не відповідають. Зараз ми відкоригували роботу таким чином, щоб хоча б вночі усі жителі міста були з електропостачанням. 
 
Водночас виникають проблемі із внутрішньою мережею по області, які не витримують напруги. Лише за цю добу зафіксували 2 аварійні випадки відключення, що призвело до змін у графіках. 
 

Поки ситуація з подачею світла складна, рекомендую всім жителям області, за можливості, обмежити користування ліфтами у багатоповерхівках, розглянути можливість автономних джерел електроенергії, ощадливо користуватися побутовими приладами — не перевантажувати систему», - заявив Синєгубов. 

 
Комментарии (0)