ГлавнаяНовости ЖКХОтопительный сезон 2023-2024У Херсоні почався опалювальний сезон - Міненерго

У Херсоні почався опалювальний сезон - Міненерго

Міністерство енергетики повідомляє про початок у Херсоні опалювального сезону 2023-2024 років. Найбільша проблема у місті – це мікрорайон Острів, який дуже постраждав унаслідок підриву російськими військовими дамби Каховської ГЕС.
Міністерство енергетики повідомляє про початок у Херсоні опалювального сезону 2023-2024 років, про це повідомила пресслужба міністерства, пише "Україна Комунальна".
 
"Котельні запустили Херсонська ТЕЦ та "Херсонтеплоенерго". Уже перші житлові будинки почали отримувати тепло", – ідеться в повідомленні.
 
Найбільша проблема у місті – це мікрорайон Острів, який дуже постраждав унаслідок підриву російськими  військовими дамби Каховської ГЕС.
 
У мікрорайоні повністю відновлено котельню, і вона готова до запуску. Однак після обстрілів необхідно відновити енергозабезпечення.
 
На сьогоднішній день ремонтні роботи там проводить "Херсонобленерго". Очікується, що протягом 10 днів котельню зможуть запустити і дати тепло в цей мікрорайон.
 

Начальник міської військової адміністрації Роман Мрочко зазначив, що в будівлях по місту є багато вибитих через обстріли вікон – як у під’їздах, так і в квартирах, де не проживають люди. Ці вікна комунальники забивають, щоб зберегти тепло в будівлях. 

 
Комментарии (0)