ГлавнаяНовости ЖКХТранспортУ Києві введені обмеження руху великогабаритного вантажного транспорту

У Києві введені обмеження руху великогабаритного вантажного транспорту

Заборона стосується транспорту фактичною масою понад 24 т і навантаженням на вісь понад 7 т. та не поширюється для транспортних засобів, які використовуються для ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій
Вантажівкам заборонено рухатися, коли температурні показники повітря більше +28 градусів за Цельсієм задля збереження дорожнього покриття, про це повідомила пресслужба КМДА. 
 
Заборона стосується транспорту фактичною масою понад 24 т і навантаженням на вісь понад 7 т. та не поширюється для транспортних засобів, які використовуються для ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій та транспортних засобів, що здійснюють перевезення небезпечних, швидкопсувних вантажів, живих тварин і птиці, військових вантажів, товарів подвійного призначення та/або майна, що використовується для потреб оборони та інше.
 
Водії можуть перечекати спекотний період  на майданчиках для тимчасової стоянки в смугах відведення автомобільних доріг та біля об’єктів дорожнього сервісу.
 

Умови та режими тимчасових обмежень будуть переглядатися в залежності від прогнозованої та фактичної температури повітря. 

 
Комментарии (0)