ГлавнаяНовости ЖКХЭлектроэнергетикаУ ранці міста почнуть поступово отримувати електроенергію - ОП

У ранці міста почнуть поступово отримувати електроенергію - ОП

Фахівці Укренерго з вечора працюють над відновленням живлення в усіх регіонах, десь вдається швидше, а де-не-де для цього треба більше часу.
Фахівці Укренерго з вечора працюють над відновленням живлення в усіх регіонах, десь вдається швидше, а де-не-де для цього треба більше часу. Ймовірно, що вже зараз міста почнуть поступово отримувати електроенергію. Про це повідомив заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко у Telegram.
 
«Провели оперативну нараду з очільниками областей та міст, представниками ДСНС, Міненерго, Мінрегіону, Мінекономіки та Нацбанку. Найголовніше питання, звісно – енергетика та робота фахівців по її відновленню, а також оперативне розгортання Пунктів Незламності (ПН)», - повідомив Тимошенко.
 
За його словами, станом на зараз рятувальники розгорнули вже понад 800 ПН. Буквально в найближчі години запрацюють додаткові стаціонарні пункти Незламності.
 
«Фахівці Укренерго працюють над відновленням живлення в усіх регіонах, десь вдається швидше, а де-не-де для цього треба більше часу. Ми сподіваємось, що вже зранку міста почнуть поступово отримувати електроенергію. В першу чергу, необхідно забезпечити живленням об’єкти критичної інфраструктури – це водоканали, ТКЕ, лікарні тощо», - написав Тимошенко.
 
Він зазначив, що ситуація складна, але контрольована.
 

Нагадаємо, вчора відбувся масований ракетний обстріл по Україні призвів до тимчасового знеструмлення всіх атомних станцій, більшості теплових та гідроелектростанцій. Також уражені об‘єкти електропередачі. 

 
Комментарии (0)