ГлавнаяНовости ЖКХЗаконодательствоУ "Резерві+" до кінця літа може бути запущено автоматичну відстрочку - МО

У "Резерві+" до кінця літа може бути запущено автоматичну відстрочку - МО

Міністерство оборони (МО) до кінця літа може запустити сервіс автоматичного надання відстрочки від призову під час мобілізації військовозобов'язаних у застосунку "Резерв+
У "Резерві+" до кінця літа може бути запущено автоматичну відстрочку - заступник міністра оборони
 
Міністерство оборони (МО) до кінця літа може запустити сервіс автоматичного надання відстрочки від призову під час мобілізації військовозобов'язаних у застосунку "Резерв+", повідомила заступниця міністра оборони Катерина Чорногоренко в інтерв'ю виданню NV.
 
"Ми вважаємо, що в деяких кейсах відтермінування має надаватися автоматично, без походу до ТЦК, без збору папірців, наприклад людям з інвалідністю або батькам трьох дітей", - сказала Чорногоренко.
 
За її словами, МО вже налагодило співпрацю з вісьмома державними реєстрами і планує збільшувати їхню кількість. Зокрема, було налагоджено зв'язки з Державним реєстром актів цивільного стану, за допомогою якого можна перевірити інформацію про родинні зв'язки.
 
Заступниця міністра висловила припущення, що послугу автоматичної розстрочки може бути запущено вже цього літа.
 
"У нас зараз досить щільне навантаження на команду. Ми запустили військово-обліковий документ. Зараз займаємося тим, що технічно підтримуємо всі ці кейси. Я думаю, що протягом літа ми вже зможемо випробувати цю взаємодію", - сказала вона.
 

Чорногоренко наголосила, що в планах команди Міноборони зробити "Резерв+" цифровим аналогом ТЦК, перевівши до нього максимальну кількість послуг з офлайн: онлайн-рекрутинг, онлайн-навчання для військовозобов'язаних, отримання відстрочки та онлайн-бронювання працівників керівниками підприємств, на яких вони працюють. 

 
Комментарии (0)