ГлавнаяКиевские будниОтопительный сезон 2024-2025У столиці перевели роботу аварійних бригад тепловиків в посилений режим

У столиці перевели роботу аварійних бригад тепловиків в посилений режим

КП «Київтеплоенерго» переводить роботу аварійних бригад та оперативного персоналу в посилений режим у зв’язку з похолоданням
За прогнозами синоптиків, на початку цього тижня температура впаде до -13… -18 градусів Цельсія. У зв’язку із зниженням температури КП «Київтеплоенерго» переводить роботу 38 аварійних бригад у посилений режим, пише "Україна Комунальна".
 
На підприємстві стверджують, що вся спецтехніка пройшла додатковий огляд і готова до роботи в умовах низьких температур. У разі виявлення пошкоджень аварійники будуть готові оперативно розпочати ремонтні роботи та відновити подачу теплоносія в максимально стислі терміни.
 
У посилений режим чергування також переведено оперативний персонал теплоелектроцентралей, котелень і диспетчерів, щоб максимально швидко реагувати на виникнення можливих аварійних ситуацій.
 
Обладнання теплоджерел столиці також пройшло додаткову перевірку для роботи в умовах підвищених навантажень.
 
Наразі згідно із затвердженим графіком відбуватиметься поступове збільшення температури теплоносія від київських ТЕЦ та задіяних в опалювальному сезоні котелень, щоб забезпечити комфортну температуру у квартирах киян.
 

Нагадаємо, що Рада оборони міста Києва доручила житлово-експлуатаційним підприємствам, управляючим компаніям усіх форм власності, ОСББ та ЖБК у будь-який час доби не допустити замерзання системи опалення в разі надзвичайної ситуації. 

 
Комментарии (0)