ГлавнаяНовости ЖКХЭлектроэнергетикаУ Запорізькій області без енергопостачання залишаються 77 населених пунктів

У Запорізькій області без енергопостачання залишаються 77 населених пунктів

Минулої доби «Запоріжжяобленерго» відновило енергопостачання 1 131 родини Запорізького краю. Зокрема, було загоєно 67 споживачів Василівського районного відділення, знеструмлених напередодні через ворожі обстріли.
Станом на ранок 12 червня в Запорізькій області без енергопостачання залишаються 21 448 споживачів у 77 населених пунктах Запорізької області, пише обленерго, про це повідомила пресслужба ПАТ «Запоріжжяобленерго».
 
Минулої доби ПАТ «Запоріжжяобленерго» відновило енергопостачання 1 131 родини Запорізького краю. Зокрема, було загоєно 67 споживачів Василівського районного відділення, знеструмлених напередодні через ворожі обстріли. 
 
Крім того, через бойові дії протягом доби погашалося 5 населених пунктів Пологівського району, де загалом проживає 1 064 сім'ї, втім вже надвечір їхнє енергопостачання було повністю відновлено. 
 

За рештою територій – Гуляйпільського та Оріхівського районних відділень – ситуація не змінилася: через активні бойові дії та відсутність доступу до місць пошкодження мереж вчора аварійно-відновлювальні роботи не проводилися, нових відключень не зафіксовано.  

 
Комментарии (0)