ГлавнаяНовости ЖКХТранспортУкраїна веде переговори ще з двома лоукостерами

Україна веде переговори ще з двома лоукостерами

За словами міністра інфраструктури, жоден з лоукостерів не матиме преференцій на українському ринку

"На початку року ми почали переговори з трьома компаніями, я не хотів анонсувати, що може бути три, тому ми обережно говорили про одне, який відбувся. Вони оголосили себе в цьому році. Переговори з двома іншими тривають, я на 80% впевнений, що в наступному році вони зайдуть на український ринок ", - сказав він.

Омелян підкреслив, що одна з компаній - Sky Up - буде повністю української, інші - з українським контрольним пакетом.

"Поки ми говоримо про компанії, яка вже відбулася, це 100% українського приватного капіталу - Sky Up. Дві інші будуть з 49% іноземного капіталу і 51% українського, щоб вони могли здійснювати внутрішні українські рейси. Вони уважно аналізують ринок - це істотні капіталовкладення , і вони повинні відчувати себе на 100% захищеними і вірити державі ", - зазначив Омелян.

За його словами, жоден з лоукостерів не матиме преференцій на українському ринку.

"Для нас важливо, щоб це були не тільки внутрішні, а й міжнародні авіаперевезення в форматі вільної конкуренції. Ми не хочемо створювати преференції або особливі умови для кого-небудь. Умови будуть рівними для всіх. Конкуренція повинна бути", - пояснив міністр.

Як повідомлялося, новостворена авіакомпанія SkyUp почне роботу з квітня 2018 року і в перший рік планує виконання міжнародних чартерних рейсів, а також відкриття регулярних внутрішніх і міжнародних рейсів.

Чартери в 2018 році будуть виконуватися з Києва, Харкова, Львова та Одеси та інших міст України по 16 напрямам. Серед них: Анталія, Бодрум, Даламан, Шарм-Ель-Шейх, Хургада, Тіват, Барселона, Пальма-де-Майорка, Тенеріфе, Аліканте, Тирана, Ріміні, Бургас, Варна, Ларнака, Дубай.

Продаж квитків на перші рейси буде відкрита в березні-квітні 2018 року.

Тільки за неповний 2018 рік авіакомпанія планує обслужити близько 650 тис. Українців.

Вам предстоит деловая поездка в Днепропетровск? Не знаете где остановиться переночевать? Отель Premier Hotel Abri приглашает вас посетить уютные и комфортабельные номера. Забронировать номера можно на сайте https://abri-hotel.phnr.com/. FI-WI, минибар и телевизор.

 
Комментарии (0)