ГлавнаяНовости ЖКХОтопительный сезон 2024-2025Україна продовжує готуватись до наступного опалювального сезону - Президент

Україна продовжує готуватись до наступного опалювального сезону - Президент

Україна продовжує готуватись до наступного опалювального сезону – це стосується як накопичення ресурсів, так і нового захисту енергетичних потужностей, про це повідомив Президент Володимир Зеленський
Україна продовжує готуватись до наступного опалювального сезону – це стосується як накопичення ресурсів, так і нового захисту енергетичних потужностей, про це повідомив Президент Володимир Зеленський у вечірньому відеозверненні.
 
«Фактично на всій вільній території держави забезпечуємо енергетичні потреби українців – відповідно до можливостей генерації. І продовжуємо вже готуватись до наступного опалювального сезону – це стосується як накопичення ресурсів, так і нового захисту наших енергетичних потужностей», - сказав він.
 

Як повідомлялося, за підсумками міністерської зустрічі Групи семи плюс, міністр закордонних справ Дмитро Кулеба заявив про готовність енергетичної коаліції допомагати підготуватися до наступної зими та інвестувати в довгострокову енергетичну модернізацію України. 

 
Комментарии (0)