ГлавнаяНовости ЖКХЖильеУкраїна залучить ще 250 млн євро від ЄС на швидке відновлення

Україна залучить ще 250 млн євро від ЄС на швидке відновлення

Фонд підтримки енергетики України разом з анонсованими внесками вже перевищив 300 млн євро. Про це повідомив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль
Фонд підтримки енергетики України разом з анонсованими внесками вже перевищив 300 млн євро. Про це повідомив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль під час засідання Уряду 7 листопада, пише "Україна Комунальна".
 
«Ми поступово наближаємося до зими, і з кожним днем зростають ризики російського енергетичного терору. Тому ми готуємося до усіх сценаріїв, посилюємо активну та пасивну оборону енергооб’єктів, акумулюємо міжнародну допомогу», — відзначив очільник Уряду.
 
Серед лідерів підтримки, за його словами: Євросоюз, Німеччина, Швеція, США, Велика Британія. За кошти з фонду підтримки енергетики Україна купує трансформатори, турбіни, конектори, обладнання для магістральних мереж тощо.
 

Денис Шмигаль також повідомив, що Уряд схвалив угоду, яка дозволить залучити ще 250 млн євро від Європейського Союзу на швидке відновлення. Ідеться про відбудову мостів, залізниць, шкіл, дитсадків, лікарень, житлових будинків, а також на підтримку українських аграріїв. 

 
Комментарии (0)