ГлавнаяНовости ЖКХТранспортВідтепер українці можуть купувати квитки на потяги до Польщі онлайн

Відтепер українці можуть купувати квитки на потяги до Польщі онлайн

“Укрзалізниця” впровадила онлайн-продаж квитків на міжнародні поїзди Одеса — Перемишль та Ковель — Хелм.

“Укрзалізниця” впровадила онлайн-продаж квитків на міжнародні поїзди Одеса — Перемишль та Ковель — Хелм. 

З 5 березня українці зможуть купувати квитки онлайн на два міжнародні потяги, що прямують з Одеси та Ковеля до Перемишля та Хелма (Польща).

Про це у Facebook повідомив в.о. голови ПАТ “Укрзалізниця” Євген Кравцов, передає УНН.

“Впроваджуємо онлайн-продаж квитків на міжнародні поїзди № 36/35 Одеса — Перемишль та № 753/754 Ковель — Хелм. Опція доступна з 5 березня”, — повідомив Кравцов.

Як уточнив він, така послуга є зручною та популярною серед пасажирів, адже за статистикою пасажири купують понад 40% квитків через інтернет.

“На жаль, через технічні та бюрократичні моменти ця опція впроваджується не так швидко, як нам хотілося б. Але ми маємо чітку мету: онлайн-продаж квитків на всі міжнародні поїзди. І продовжуємо роботу в цьому напрямку”, — додав очільник “Укрзалізниці”.

Нагадаємо, цього року “Укрзалізниця” планує оновити склад пасажирських вагонів, а також запровадити низку нових напрямків для подорожей українців.

Як повідомлялося раніше, “Укрзалізниця” призначила на березень 13 додаткових поїздів та додаткові рейси “Інтерсіті”.

Нагадаємо, “Укрзалізниця” призупинила продаж квитків на дати після 25 березня у зв’язку з коригуванням графіка руху поїздів через перехід на літній час.

Цього року переведення годинника на літній час відбудеться у ніч із суботи на неділю 25 березня.

”Укрзалізниця” вже завершила коригування графіка руху поїздів у зв'язку з переходом на літній час і планує відкрити продаж квитків на дати після 25 березня до початку наступного тижня. 

 

 
Комментарии (0)