ГлавнаяНовости ЖКХВодоснабжениеУкргідроенерго вже розпочала підготовку до проходження наступного осінньо-зимового періоду

Укргідроенерго вже розпочала підготовку до проходження наступного осінньо-зимового періоду

Компанія Укргідроенерго вже розпочала підготовку до проходження наступного осінньо-зимового періоду, а також до пропуску весняного водопілля
Компанія Укргідроенерго вже розпочала підготовку до проходження наступного осінньо-зимового періоду, а також до пропуску весняного водопілля, сказав очільник Укргідроенерго Ігор Сирота, пише "Україна Комунальна". 
 
«Попри значне спрацювання під час пікових навантажень у листопаді, грудні, січні, коли нам було необхідно працювати, як у пік паводків, природа допомагає відновити достатній рівень води у водосховищах по Дніпру і Дністру. Поки спостерігаємо суттєве потепління», – зазначив він. 
 
Сирота повідомив, що фахівці компанії замінили генераторний вимикач генератора. 
 

За інформацією Укргідрометцентру внаслідок процесів льодоутворення та зажорів льоду на фоні високої водності, продовжується підвищення рівнів води на Верхньому Дніпрі та Десні (Київська, Чернігівська обл.). Така висока приточність є нехарактерною для зими, як і минулого року. Проте це позитивно впливає на роботу гідрогенерації. 

 
Комментарии (0)