ГлавнаяНовости ЖКХСобытия«Укрпошта» підвищить тарифи через зростання цін на електроенергію

«Укрпошта» підвищить тарифи через зростання цін на електроенергію

Згідно з оновленими тарифами «Укрпошти» вартість відправлень «Укрпошта Стандарт» збільшиться у середньому на 5-9 грн
Згідно з оновленими тарифами «Укрпошти» вартість відправлень «Укрпошта Стандарт» збільшиться у середньому на 5-9 грн, про це повідомляє пресслужба компанії, пиеш "Україна Комунальна".
 
Тарифи  «Укрпошта. Експрес» по області та в межах України зміняться в середньому на суму до 10 грн залежно від ваги відправлення. Наприклад, доставка посилки вагою від 5 до 10 кг тепер коштуватиме 85 грн порівняно з попередніми 75 грн – до перегляду тарифів. 
 
В «Укрпошті» пояснили, що ключові причини підвищення тарифів – це зростання цін на електроенергію, паливо та комунальні послуги, інфляція, а також значні руйнування інфраструктури внаслідок російських обстрілів й необхідність її відновлення. 
 
Оновлені тарифи також містять витрати на  реалізацію заходів для забезпечення безперервної роботи в умовах відсутності електроенергії, зокрема на прифронтових територіях, для того, щоб пенсії, соціальні виплати, посилки, ліки та листи доставлялись всюди за будь-яких умов. 
 

Завдяки підвищенню тарифу на електроенергію для населення Україна має змогу продовжувати наймасштабнішу ремонтну кампанію за часів незалежності, заявила заступниця міністра енергетики Світлана Гринчук.  

 
Комментарии (0)