ГлавнаяНовости ЖКХТранспортУкрзалізниця призначає додатковий швидкісний поїзд №741/742 Київ — Львів

Укрзалізниця призначає додатковий швидкісний поїзд №741/742 Київ — Львів

Укрзалізниця призначає додатковий швидкісний поїзд №741/742 Київ — Львів на майбутній вікенд. Відправка зі столиці о 14:58, прибуття до Львова о 20:56.
Укрзалізниця призначає додатковий швидкісний поїзд №741/742 Київ — Львів на майбутній вікенд, про це повідомила пресслужба компанії. 
 
Відправка зі столиці о 14:58, прибуття до Львова о 20:56, відправка в зворотному напрямку — о 08:05, прибуття до Києва — о 14:10.
 
Нагадаємо, з моменту запуску сервісу замовлень квитків для військовослужбовців, ним скористались 5600 українських захисників та захисниць.
 
Абсолютний маршрут-лідер по популярності - Краматорськ - Київ - Краматорськ, одразу за ним - Київ - Дніпро та Харків - Львів. 
 
Військовослужбовці Сил оборони України в разі відсутності квитків на прямі рейси з/до потрібних міст можуть залишити заявку на сервісі замовлень квитків для військових за посиланням: https://services.uz.gov.ua/military
 
Забронювати квитки можливо на певний перелік поїздів, які прямують з/до міст, наближених до зони ведення бойових дій, а залишити заявку потрібно не пізніше ніж за 6 годин до відправлення поїзда з початкової станції. 
 
Викупити заброньований квиток можна в касі вокзалу не пізніше ніж за годину до відправлення поїзда, предʼявивши касиру військовий квиток/посвідчення офіцера. 

У випадку, якщо ви військовослужбовець, і вам не вдалося зарезервувати квиток у потрібному напрямку, телефонуйте за номером 0800 503 222.  

 
Комментарии (0)