ГлавнаяНовости ЖКХТранспортУкрзалізниця запустила електропоїзд з Києва до Чернігова

Укрзалізниця запустила електропоїзд з Києва до Чернігова

Укрзалізниця запустила електропоїзд Skoda з Києва до деблокованого Чернігова. За місяць курсування ним скористались близько 17 тисяч пасажирів.
Укрзалізниця запустила електропоїзд Skoda з Києва до деблокованого Чернігова. За місяць курсування ним скористались близько 17 тисяч пасажирів.
 
При побудові графіка залізничники враховували потребу пасажирів з півночі країни в зручній стиковці з рейсами, що прямують у західному напрямку та за кордон: так, прибуття до столиці поїзда № 710 Чернігів — Київ о 16:17 дозволяє пасажирам швидко здійснити пересадку на поїзд № 705 Київ — Перемишль, який вирушає о 17:00, або на поїзди до Солотвино, Ужгорода та Львова.
 
Графік відправлення зі столиці поїзда № 708 Київ — Чернігів, у свою чергу, побудований таким чином, щоб пасажири поїздів західного напрямку встигли зробити з них пересадку на поїзд до Чернігова. Він виїжджає о 09:26, що дає змогу пересісти на нього пасажирам з поїздів № 92/91 Львів — Київ (прибуття до Києва о 06:08), № 81/82 Ужгород — Київ (прибуття до Києва о 08:36) та № 50/49 Трускавець — Київ (прибуття до Києва о 08:42).
 
У Чернігові також є можливість скористатися приміським поїздом, що прямує до Славутича. Таким чином, повністю відновлене транспортне сполучення деокупованої Чернігівщини.
 

Укрзалізниця прагне створювати зручне залізничне сполучення для наших пасажирів навіть під час війни.  

 
Комментарии (0)