ГлавнаяНовости ЖКХОтопительный сезон 2024-2025Уряд затвердив план підготовки до опалювального періоду та створив відповідний штаб

Уряд затвердив план підготовки до опалювального періоду та створив відповідний штаб

Уряд встановив алгоритм проходження процедур для початку ремонтів енергооб’єктів. Ідеться про взаємодію операторів критичної інфраструктури, міністерств, Агентства відновлення та ОВА.
Кабінет міністрів затвердив план підготовки до нового осінньо-зимового періоду. Про це повідомив у Telegram Прем'єр-міністр Денис Шмигаль, пише "Україна Комунальна".
 
"Затвердили план підготовки до осінньо-зимового періоду та рішення про створення штабу із підготовки об’єктів житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу до наступної зими", - вказав Шмигаль.
 
Прем'єр наголосив, що "наша мета – убезпечитись від російських атак".
 
Денис Шмигаль також зазначив, що Уряд встановив алгоритм проходження процедур для початку ремонтів енергооб’єктів. Ідеться про взаємодію операторів критичної інфраструктури, міністерств, Агентства відновлення та ОВА.
 

"Тривають інтенсивні ремонти мереж та енергетичних об’єктів. Не просто ремонтуємо, а модернізуємо. Щодня стаємо сильнішими", - зауважив він. 

 
Комментарии (0)