ГлавнаяНовости ЖКХСобытияУсі державні підприємства в Мелітополі захоплені росіянами

Усі державні підприємства в Мелітополі захоплені росіянами

Усі державні підприємства в тимчасово зайнятому окупантами Мелітополі у Запорізькій області захоплені росіянами. росіяни вчергове готуються намагатися збирати мелітопольську черешню.
Усі державні підприємства в тимчасово зайнятому окупантами Мелітополі у Запорізькій області захоплені росіянами, зокрема ”Дослідне господарство “‎Мелітопольське”‎ Мелітопольської дослідної станції садівництва ім. М.Ф. Сидоренка інституту садівництва НААН України”. 
 
Про це повідомив мер Мелітополя Іван Федоров під час брифінгу.
 
«Що стосується державних підприємств на території тимчасово окупованого Мелітополя, то всі вони захоплені ворогом. Що стосується конкретно (Мелітопольської дослідної станції садівництва – ред.), то ще з першого місяця окупації приїхали бізнесмени, які були під керівництвом федеральної служби безпеки, які сказали, що тепер вони будуть володарями цього підприємства і будуть повністю організовувати збір черешні та роботу даного підприємства. Так воно й відбувається. Маленька частина колективу сколаборувала, і сьогодні таким чином підприємство й існує», - розповів Федоров.
 
За його словами, росіяни вчергове готуються намагатися збирати мелітопольську черешню.
 
«Але сподіваюсь, що в цьому році не він її буде збирати…» - сказав Федоров.
 

«Що стосується інших аграрних підприємств, то ті, які були великими та міцними, то в рамках 2-3 місяців туди заїхали конкретні бізнесмени з рф, які працювали під прикриттям, в основному це фсб, і на сьогодні саме вони контролювали вивезення продукції, врожаю з цих підприємств. Саме тому сьогодні немає тотального засіювання наших територій, тому що в них стояла задача не вирощувати щось на нашій території, а просто красти врожай»,- сказав Федоров. 

 
Комментарии (0)