ГлавнаяНовости ЖКХСобытияВ Дії з'явилась послуга, завдяки якій можна легко знайти найближчий до себе Пункт незламності

В Дії з'явилась послуга, завдяки якій можна легко знайти найближчий до себе Пункт незламності

Взимку будуть працювати тисячі Пунктів незламності по всій країні. Тому, в Дії була запущена послуга, завдяки якій можна легко знайти найближчий до себе пункт, подивитися графік його роботи та зручності, прокласти маршрут
Взимку будуть працювати тисячі Пунктів незламності по всій країні. Тому, в Дії була запущена послуга, завдяки якій можна легко знайти найближчий до себе пункт, подивитися графік його роботи та зручності, прокласти маршрут, пише "Україна Комунальна".
 
«Це все буде на офлайн-мапі, що дасть людям додаткову впевненість у тому, що взимку у них завжди буде можливість отримати доступ до тепла, води, світла та інтернету», — відзначив Денис Шмигаль.
 
Також Прем’єр-міністр підкреслив, що тарифи на опалювальний сезон залишаються без змін. Субсидії продовжуються автоматично.
 

«Всім, хто у вересні отримував субсидію, не потрібно звертатися з новою заявкою на опалювальний сезон. Пенсійний фонд все перерахує. Підтримаємо кожну родину, яка зараз потребує допомоги для сплати за житлово-комунальні послуги», — сказав Глава Уряду. 

 
Комментарии (0)