ГлавнаяНовости ЖКХЭлектроэнергетикаВ енергосистемі все ще зберігається суттєвий дефіцит - Укренерго

В енергосистемі все ще зберігається суттєвий дефіцит - Укренерго

НЕК "Укренерго" повідомляє про наявність суттєвого дефіциту в енергосистемі, в окремих регіонах застосовано режим аварійних відключень
НЕК "Укренерго" повідомляє про наявність суттєвого дефіциту в енергосистемі, в окремих регіонах застосовано режим аварійних відключень, про це повідомила пресслужба компанії.
 
"В енергосистемі все ще зберігається суттєвий дефіцит, всім обленерго доведено ліміти споживання електроенергії. На жаль, вже є регіони, де перевищено ліміти споживання, тому застосовано режим аварійних відключень", – йдеться у повідомленні компанії.
 
Відключення застосовані для збереження балансу в енергосистемі. Залежно від того, як буде відновлюватись виробництво електроенергії, ліміти на її споживання теж будуть змінюватись.
 
Станом на 7 грудня продовжується поетапне відновлення енергосистеми після ракетної атаки. На атомних станціях триває процес завантаження блоків, які відключались через пошкодження електромереж,  до планових показників.
 
Зберігається складна ситуація на сході країни – ворог вчора ввечері повторно обстріляв одразу кілька об’єктів енергетичної інфраструктури, в той час, як температура у цьому регіоні досягла позначки -17С. Наразі тривають цілодобові аварійно-ремонті роботи.
 

Ремонтні бригади також працюють над ліквідацією наслідків ракетної атаки у Київській та в Одеській областях, налагоджують електропостачання регіонів за резервними схемами.  

 
Комментарии (0)