ГлавнаяВыбор редакцииТранспортУ «Київпастрансі» виявили розтрату 9 млн гривень на ремонті автобусів

У «Київпастрансі» виявили розтрату 9 млн гривень на ремонті автобусів

Дніпровський районний суд Києва дозволив Нацполіції провести огляд території КП «Київпастранс» у рамках розслідування кримінальної справи за фактом заволодіння бюджетними коштами

 

Дніпровський районний суд Києва дозволив Нацполіції провести огляд території КП «Київпастранс» у рамках розслідування кримінальної справи за фактом заволодіння бюджетними коштами під час капітального ремонту будівель та споруд Автобусного парку №2. Про це редакцію 368.media стало відомо із матеріалів кримінальної справи за ч. 3 ст. 191 КК.

У серпні 2018 року КП «Київпастранс» уклав договір із ТОВ «Буд-екостандарт» на проведення проектних робіт. Згідно з договором, підрядник зобов'язувався провести проектно-вишукувальні роботи по об'єкту «Капітальний ремонт будівель та споруд автобусного парку №2 по вул. Празька, 7». Вартість робіт складає 11,319 млн. гривень.

Згідно з графіком робіт, до грудня 2018 року мають бути завершені роботи із зовнішнього оздоблення фасаду корпусу, покрівельні роботи, встановлення ліхтарів зенітних точкових, вікон, дверей, влаштування секційних воріт, вивезення сміття.

На рахунки компанії-підрядника було перераховано 9,34 млн. гривень за виконані будівельні роботи. При цьому термін договору було продовжено до 31 грудня 2019 року, що суперечить календарному графіку виконання робіт. Дніпровський районний суд Києва задовольнив клопотання слідства щодо проведення огляду території Аавтобусного парку №2.

«Буд-екостандарт» зареєстровано у Києві у листопаді 2017 року. З червня 2018 року компанією володіє та керує Геннадій Степаненко. Компанія зі статутним капіталом 250 тис. гривень спеціалізується на будівництві житлових та нежитлових приміщень. Загалом компанія підписала договорів у системі ProZorro на 31 млн гривень. Зокрема, останній договір на 14,2 млн. гривень компанія підписала у 2020 році з департаментом транспортної інфраструктури КМДА.

 

 

 
Комментарии (0)