ГлавнаяНовости ЖКХОтопительный сезон 2024-2025У «Нафтогазі» назвали терміни закінчення опалювального сезону

У «Нафтогазі» назвали терміни закінчення опалювального сезону

Коли закінчиться опалювальний сезон в Україні

 

Опалювальний сезон в Україні завершиться у квітні. Як тільки температура повітря дозволить відключати опалення у будинках, це зроблять.

Про це розповів голова НАК "Нафтогаз України" Олексій Чернишов у ефірі єдиного телемарафону. У компанії сподіваються, що план реалізують уже на початку квітня.

Чернишов зазначив, що якщо буде дуже прохолодна погода, то опалення якийсь час не відключатимуть. За його словами, Україна забезпечена достатнім запасом газу на опалювальний сезон, хоча його хотіли б завершити якомога раніше. Глава компанії додав, що зараз важливо заощаджувати, він закликав громадян обережно використовувати опалення.

Нагадаємо, поточний опалювальний сезон розпочався 15 жовтня 2022 року. Попередній сезон закінчився 28 березня 2022 року.

Раніше повідомлялося, що мешканці тимчасово окупованого Сєвєродонецька в Луганській області продовжують отримувати рахунки за комуналку. При цьому перед зимою окупанти обіцяли місцевим жителям, що не нараховуватимуть плату за газ та електроенергію (де вона є).

 

 

 

 
Комментарии (0)