ГлавнаяНовости ЖКХЭлектроэнергетикаВ Одесі критичну інфраструктуру приєднають до генераторів до кінця тижня

В Одесі критичну інфраструктуру приєднають до генераторів до кінця тижня

До кінця тижня одесити мають відчути покращення ситуації в енергосистемі

До кінця тижня одесити мають відчути покращення ситуації в енергосистемі.

Критичну інфраструктуру Одеси та Одеського району буде переведено на генератори. Орієнтовно роботи мають закінчити до кінця тижня. Після цього зможуть певну частину потужностей подавати до будинків.

Про це під час брифінгу заявив голова Громадської ради при Одеській ОДА, речник начальника обласної військової адміністрації Сергій Братчук.

"Після цього (ред. - підключення критичної інфраструктури до генераторів) ми зможемо звільнити певну частину потужностей і подавати в будинки. Тільки тоді йтиметься про те, що спочатку буде можливий до кінця тижня графік, дві години є електроенергія, вісім ні, а потім Можливо графіки стануть сприятливішими для комфортного життя одеситів", - повідомив Братчук.

Також представник ОВА додав, що наприкінці цього тижня одесити відчують, що ситуація покращає. Втім, існує висока ймовірність нових ракетних ударів.

Нагадаємо, понад 550 тисяч побутових абонентів Одеси та району залишилися без електропостачання через аварію. Проте майже половину вже загоєно.

"Ключовий момент — це те, що 3 та 4 лютого буквально протягом доби сталося дві аварійні ситуації, які переросли у значні аварії на цих об'єктах, що належать Укренерго. Ці об'єкти живили саме місто Одеса та Одеський район", — додав. Братчук.

 

 

 
Комментарии (0)