ГлавнаяКиевские будниСобытияВідзначення Великодніх свят в умовах воєнного стану: богослужіння у храмах проходитимуть онлайн

Відзначення Великодніх свят в умовах воєнного стану: богослужіння у храмах проходитимуть онлайн

Відзначення Великодніх свят цьогоріч відбувається в умовах воєнного стану. Мешканців закликають надати перевагу трансляціям богослужінь і пам’ятати про комендантську годину, що діє із 00:00 до 05:00
Міська влада нагадує, що відзначення Великодніх свят цьогоріч відбувається в умовах воєнного стану. Мешканців закликають надати перевагу трансляціям богослужінь і пам’ятати про комендантську годину, що діє із 00:00 до 05:00. 
 
Про це повідомила пресслужба КМДА.
 
Місто звернулось до керівників релігійних громад із проханням обмежити проведення масових богослужінь і максимально забезпечити онлайн-трансляції з культових споруд на українських телеканалах та через інтернет.
 
«Україна продовжує жити в стані війни, тому ми маємо залишатись свідомими громадянами та діяти з урахуванням рекомендацій військових, уникаючи масових скупчень, щоб уберегти один одного. Окрім того, звертаємо увагу містян, що в Києві продовжує діяти комендантська година, яка триває з 00:00 до 05:00», – говориться у повідомлені.
 

Нагадуємо, на Великдень, у ніч із суботи 15 квітня на неділю 16 квітня, комендантська година на Київщині діятиме без змін - з 00:00 до 5:00. 

 
Комментарии (0)