ГлавнаяКомментарииОтопительный сезон 2024-2025В.Кличко: "Опалювальний сезон в Києві розпочнеться вже сьогодні"

В.Кличко: "Опалювальний сезон в Києві розпочнеться вже сьогодні"

Опалювальний сезон в Києві розпочнеться вже сьогодні, 20 жовтня. Усі будівлі, за технологічним графіком, розпочнуть підключати до системи теплопостачання.
Опалювальний сезон в Києві розпочнеться вже сьогодні, 20 жовтня. Усі будівлі, за технологічним графіком, розпочнуть підключати до системи теплопостачання. Про це повідомив мер столиці Віталій Кличко.   
 
«В складних умовах воєнного стану в Києві здійснили всі необхідні підготовчі роботи. Комунальні служби працюють у посиленому режимі, розуміючи, яким складним буде цей опалювальний сезон. Бо ворог цілить в об"єкти критичної інфраструктури, намагається залишити українців без життєво необхідних послуг.  
 
Місто збільшило на 10% чисельність аварійно-рятувальних служб, придбало додаткову техніку та матеріали.  
 
Рішення про старт опалювального сезону ми ухвалили виходячи, насамперед, з погодних умов. Поступове похолодання та низьку температуру вночі», - заявив мер.  
 
Він підкреслив, що важливим чинником для початку опалювального сезону є необхідність економити електроенергію. Щоб кияни не вмикали електрообігрівачі та кондиціонери і не перевантажували систему електропостачання.  
 

«Заклади соціальної сфери ми розпочали підключати раніше - за індивідуальними заявками. Крім того, багато з них оснащені індивідуальними теплопунктами, що дозволяє дистанційно регулювати подачу тепла та використовувати його раціонально», - сказав Кличко.  

 
Комментарии (0)