ГлавнаяКомментарииТранспортВ.Кличко: "Рух між станціями «Деміївська» та «Либідська» може бути відновлений до кінця літа"

В.Кличко: "Рух між станціями «Деміївська» та «Либідська» може бути відновлений до кінця літа"

Київський міський голова Віталій Кличко переконаний, що рух метро між станціями «Деміївська» і «Либідська» може бути відновлений до кінця літа цього року
Київський міський голова Віталій Кличко переконаний, що рух метро між станціями «Деміївська» і «Либідська» може бути відновлений до кінця літа цього року, про це мер столиці сказав під час засідання Тимчасової спеціальної комісії Верховної Ради з питань моніторингу та оцінки ефективності діяльності органів місцевого самоврядування та місцевих органів виконавчої влади в місті Києві під час воєнного стану.
 
«Ми постійно моніторимо ситуацію щодо ремонту метро. На ділянці метро між станціями «Деміївська» і «Либідська» в три зміни цілодобово працюють 60 працівників, багато одиниць техніки. Представники підрядної організації кажуть, що якщо не буде проблемних речей, то роботи завершаться до кінця літа», – сказав Кличко.
 
Він висловив сподівання, що фахівці найближчим часом вже зможуть відкрити сам тунель.
 

Кличко повідомив, що на ремонт зазначеної ділянки у бюджеті Києва закладено близько 400 мільйонів гривень. За його словами, на сьогодні використовуються кошти резервного фонду. 

 
Комментарии (0)