ГлавнаяКомментарииОтопительный сезон 2023-2024В.Кудрицький: "Рішення про закінчення опалювального сезону залежить від температури"

В.Кудрицький: "Рішення про закінчення опалювального сезону залежить від температури"

Рішення щодо закінчення опалювального сезону в регіонах, що сильно постраждали від російських атак, будуть прийматись окремо, про це заявив голова правління НЕК Укренерго Володимир Кудрицький
Рішення щодо закінчення опалювального сезону в регіонах, що сильно постраждали від російських атак, будуть прийматись окремо, про це заявив голова правління НЕК Укренерго Володимир Кудрицький в ефірі телемарафону, пише "Україна Комунальна".
 
Кудрицький заявив, що рішення про закінчення опалювального сезону залежить від температури.
 
"Коли опалювальний сезон закінчується при температурі навколишнього середовища +12 чи +14, то люди іноді догріваються електроприладами й це створює додаткове навантаження на енергосистему", - сказав Кудрицький.
 
У цілому наразі в українській енергосистемі немає ризиків для великого дефіциту, але в тих регіонах, де є ушкодження енергетичної інфраструктури, рішення щодо опалювального сезону прийматимуться окремо.
 

"Ми на цю тему знаходимось у комунікації з місцевою владою для того, щоб припинення опалювального сезону не створило негативних наслідків для і без того постраждалої енергосистеми того чи іншого регіону", - зазначив Кудрицький. 

 
Комментарии (0)