ГлавнаяКомментарииЭлектроэнергетикаВ.Кудрицький: "Укренерго отримало гранти для проходження опалювального сезону"

В.Кудрицький: "Укренерго отримало гранти для проходження опалювального сезону"

Разом з Міністерством енергетики та Міністерством фінансів ми підписали зі Світовим Банком дві важливі угоди про виділення Укренерго грантової допомоги
Майже 240 млн доларів – це внесок наших міжнародних партнерів у забезпечення стійкості нашого з’єднання з європейською енергосистемою та відновлення високовольтних підстанцій, написав у Facebook голова Укренерго Володимир Кудрицький, повідомляє "Україна Комунальна". 
 
«Разом з Міністерством енергетики та Міністерством фінансів ми підписали зі Світовим Банком дві важливі угоди про виділення Укренерго грантової допомоги. Перша - грантові кошти Уряду Німеччини будуть спрямовані на закупівлю і встановлення спеціальних пристроїв, що підвищують стабільну роботу української енергосистеми – STATCOM. 
 
Іншим документом визначена передача Укренерго допомоги на закупівлю спецтехніки, автотрансформаторів та іншого високовольтного обладнання, яке зазнало пошкоджень від ударів російських ракет та дронів», - повідомив він. 
 
Для підготовки до наступного опалювального сезону Україна потребує єдиної програми відновлення генерувальних потужностей електроенергії, які зазнали пошкоджень від обстрілів росіян. 
 

Про це заявив генеральний директор «ДТЕК Енерго» Ільдар Салєєв під час виступу на вебінарі «Оцінка наслідків і відновлення теплової генерації». 

 
Комментарии (0)