ГлавнаяНовости ЖКХЭлектроэнергетикаВінницькій, Кіровоградській, Чернігівській та Закарпатській області сьогодні не будуть вимикати електрику

Вінницькій, Кіровоградській, Чернігівській та Закарпатській області сьогодні не будуть вимикати електрику

НЕК "Укренерго", через масову ракетну атаку з боку росії 10 лютого, оголосило про тимчасове зупинення графіків проведення замірів фактичного споживання електроенергії в областях.
НЕК "Укренерго", через масову ракетну атаку з боку росії 10 лютого, оголосило про тимчасове зупинення  графіків проведення замірів фактичного споживання електроенергії в областях.
 
Але, вже сьогодні, 13 лютого, вони готові повернутись до відновлення вимірювань. Про це повідомила пресслужба компанії. 
 
"Заміри фактичного споживання продовжаться на наступному тижні згідно з графіком", - йдеться в повідомленні. 
 
Графік проведення замірів споживання на наступний тиждень виглядає наступним чином:
  • 13 лютого - Вінницька, Кіровоградська, Чернігівська, Закарпатська області;
  • 14 лютого - Полтавська, Черкаська, Рівненська, Луганська області; 15 лютого - Житомирська, Івано-Франківська, Сумська, Тернопільська області;
  • 16 лютого: Дніпропетровська область;
  • 17 лютого - м. Київ, Чернівецька область;
  • 20 лютого - Львівська, Одеська. 
Отримані результати, які враховуватимуть зміни у кількості населення та у розміщенні підприємств, дозволять нам скоригувати обсяги лімітів для кожної області і забезпечити більш рівномірний розподіл наявної в системі потужності по регіонах. 
 

Водночас зазначається, що у разі повторення Росією масованих ракетних обстрілів енергетичної інфраструктури та, як наслідок, виникнення значного дефіциту доступної потужності в енергосистемі України проведення режимних вимірів можуть бути перенесені до стабілізації ситуації.  

 
Комментарии (0)