ГлавнаяНовости ЖКХВодоснабжениеВодогони на Дніпропетровщині на фінальній стадії готовності

Водогони на Дніпропетровщині на фінальній стадії готовності

Державне агентство відновлення та розвитку інфраструктури України та Служба відновлення у Дніпропетровській області наразі монтує камери для обслуговування, огляду, регулювання мережі трубопроводу.
Державне агентство відновлення та розвитку інфраструктури України та Служба відновлення у Дніпропетровській області наразі монтує камери для обслуговування, огляду, регулювання мережі трубопроводу. Також встановлює запірну арматуру та необхідне обладнання, про це повідомила пресслужба Держагенства, пише "Україна Комунальна". 
 
Камера захищатиме водогін від температурних сезонних коливань. Загалом таких камер 96. Роботи на них виконано на 80%.
 
Вже заклали фундаменти, звели стіни та нанесли гідроізоляцію.
  • Інші роботи тривають на трьох ділянках водогону:
  • Інгулець – Південне водосховище (Кривий Ріг): Будівельники виконують роботи на насосних станціях, монтаж труби виконано на 93%. Працює 158 одиниць техніки, 343 працівника.
  • Марганець – Нікополь – Покров: Будівельники виконують роботи на насосних станціях, монтаж труби виконано на 98%, паралельно проводять роботи з засипки труби. Задіяно 219 працівники, 38 одиниць техніки.
  • Запоріжжя – Томаківка – Марганець: Будівельники виконують роботи на насосних станціях, монтаж труби виконано на 99%, проводять роботи з засипки труби. Задіяно 574 робітників і 260 одиниці техніки.
 

Над проєктом магістрального водогону почали працювати вже в перші дні після підриву Каховської ГЕС. Проєктувальні організації в максимально стислі терміни знайшли оптимальні і сучасні рішення, а будівельники одразу почали виконання робіт. На кожній із ділянок працюють інженери-консультанти та представники незалежного технагляду. Окремо за сприяння Проєкту USAID "Економічна підтримка України" буде проведено комплексний технічний аудит проєктної документації на будівництво усіх трьох ділянок водогону.  

 
Комментарии (0)