ГлавнаяНовости ЖКХТеплоэнергетикаВодоканали й підприємства теплокомуненерго зможуть напряму отримувати гуманітарну допомогу

Водоканали й підприємства теплокомуненерго зможуть напряму отримувати гуманітарну допомогу

Зараз, відповідно до нині чинного законодавства, водоканали та підприємства теплокомуненерго не мають можливості напряму отримувати гуманітарну допомогу
Верховна Рада продовжує адаптацію законодавчої бази до умов воєнного часу, зокрема в напрямку розширення набувачів гуманітарної допомоги. Ухвалений у першому читанні законопроект №11155-1 дозволяє водоканалам і підприємствам теплокомуненерго отримувати таку допомогу напряму, про це повідомила пресслужба ВР, пише "Україна Комунальна".
 
Народний депутат, голова підкомітету з питань централізованого водопостачання, водовідведення, виробництва тепла та теплопостачання Комітету з питань енергетики та житлово-комунальних послуг Євген Пивоваров, розповів наступне:
 
«Ухвалений у першому читанні законопроєкт розширює перелік набувачів гуманітарної допомоги на період дії воєнного стану. Ідеться про підприємства, установи, організації, які є операторами об’єктів критичної інфраструктури, що надають послуги з водо- і теплопостачання. Підтримка цих галузей наразі дуже важлива, а завдяки гуманітарній допомозі вони отримають можливість швидше відновлювати мережі та проводити ремонтні роботи для стабільного забезпечення споживачів водою і теплом», - зазначив політик.
 

Зараз, відповідно до нині чинного законодавства, водоканали та підприємства теплокомуненерго не мають можливості напряму отримувати гуманітарну допомогу. 

 
Комментарии (0)