ГлавнаяНовости ЖКХЭлектроэнергетикаВР звільнила від мита та ПДВ на ввезення в Україну обладнання для енергетики

ВР звільнила від мита та ПДВ на ввезення в Україну обладнання для енергетики

Народні депутати ухвалили законопроекти, які передбачають звільнення від мита та ПДВ на ввезення в Україну обладнання для енергетики
Народні депутати ухвалили законопроекти, які передбачають звільнення від мита та ПДВ на ввезення в Україну обладнання для енергетики, про це повідомив народний депутат ВР Ярослав Железняк.
 
Так, Верховна Рада ухвалила в цілому законопроєкти №11258 та 11259 щодо скасування податкових та митних зборів для виробництва в та/або ремонту машин механізованого розмінування
 
Железняк зазначає, що там є правки про звільнення від мита та ПДВ на ввезення в Україну обладнання для енергетики. Йдеться про електрогенераторне обладнання, обладнання для вітро- та сонячної генерації та акумулятори (крім акумуляторів малої потужності).
 

Також у документах зазначається про обладнання для протимінної діяльності та обладнання для виготовлення засобів протидії технічним розвідкам. До другого читання у законопроєкти додали тактичні навушники, радіоелектронні засоби боротьби з БПЛА, зазначає Ірина Геращенко. 

 
Комментарии (0)