ГлавнаяНовости ЖКХСтроительствоВже відремонтовано понад 500 км пошкоджених у боях залізничних шляхів

Вже відремонтовано понад 500 км пошкоджених у боях залізничних шляхів

Результатом цієї діяльності є безперебійна робота залізничного транспорту на шляхах маршрутів підвозу та евакуації, здійснення перевезень як громадян, так і вантажів різного призначення.
Держспецтрансслужба відремонтувала понад 500 км пошкоджених у боях залізничних шляхів, про це повідомив начальник управління будівництва та відновлення Державної спеціальної служби транспорту Міністерства оборони України полковник Павло Бурштейн, пише "Україна Комунальна".
 
За його словами, підрозділи ДССТ забезпечують відновлення зруйнованих ділянок залізниць, головних та станційних колій. Результатом цієї діяльності є безперебійна робота залізничного транспорту на шляхах маршрутів підвозу та евакуації, здійснення перевезень як громадян, так і вантажів різного призначення.
 

Павло Бурштейн сказав, що станом на зараз вже відновлено понад 500 км різних залізничних колій. Виконання робіт з відновлення під’їздних колій також здійснюється на об’єктах баз зберігання, в місцях дислокації підрозділів Збройних Сил, додав він. 

 
Комментарии (0)