ГлавнаяНовости ЖКХГрадостроительствоЗа попередніми даними, майже 10% мостових споруд країни знаходяться в аварійному стані

За попередніми даними, майже 10% мостових споруд країни знаходяться в аварійному стані

В країні, за попередніми даними, майже 10% мостових споруд знаходяться в аварійному стані. Серед них і міст Патона, що знаходиться у Києві
В країні, за попередніми даними, майже 10% мостових споруд знаходяться в аварійному стані. Серед них і міст Патона, що знаходиться у Києві, про це розповіли у Міністерстві інфраструктури України, передає "Україна Комунальна".
 
Відбулося чергове засідання Комісії з перевірки мостових споруд під головуванням віце-прем’єр-міністра з відновлення Олександра Кубракова.
 
«Станом на 13 липня комісія отримала дані про 22 454 мости, разом з тим відсутня інформація про понад 6 тисяч обʼєктів. В якому вони знаходяться стані – наразі невідомо.
 
Попередні висновки комісії свідчать, що майже 10% українських мостових споруд знаходяться в аварійному стані. Серед них – два великих мости з високою інтенсивністю руху, які розташовані у Києві. Йдеться про міст ім.Є.Патона та міст Метро», - йдеться у повідомленні.
 
За словами Кубракова, перший аналіз технічної документації, актів огляду мостів показав критичну ситуацію з станом мостових споруд в Україні. Це неприпустима ситуація як для фізичної безпеки українців, так і обороноздатності та економіки України в цілому.
 
З 14 липня експерти Комісії розпочнуть візуальне та інструментальне обстеження мостових споруд, які знаходяться у аварійному стані.
 

На виконання рішення РНБО введеного в дію Указом Президента України була створена Комісія з перевірки стану мостових споруд. Її очолив віце-прем’єр-міністр з відновлення України – міністр розвитку громад, територій та інфраструктури Олександр Кубраков. 

 
Комментарии (0)