ГлавнаяНовости ЖКХСобытияЗа проєктом "єРобота" ветерани отримали 16 млн грн на відкриття власної справи

За проєктом "єРобота" ветерани отримали 16 млн грн на відкриття власної справи

За проєктом "єРобота" ветерани та члени їх сімей отримали 16 млн грн на відкриття власної справи. Кошти в рамках програми вже отримала 41 особа
За проєктом "єРобота" ветерани та члени їх сімей отримали 16 млн грн на відкриття власної справи. Кошти в рамках програми вже отримала 41 особа. Про це повідомляє Міністерство економіки України, пише "Україна Комунальна".
 
З 10 квітня Уряд запустив грантову програму для ветеранів та членів їх сімей. Відповідно до умов програми вони можуть отримати кошти на розвиток бізнесу в розмірі від 250 000 грн до 1 млн грн. Сьогодні вже є 41 переможець цієї програми – 20 ветеранів і 21 дружина ветерана. Сумарно вони отримали вже 16 млн грн.
 
"За рік з 1,3 млрд грн отриманих мікрогрантів за програмою "Власна справа" наші підприємці вже повернули податками й зборами до бюджетів всіх рівнів понад 336 млн грн. І ми бачимо, що програма активно працює, створюються робочі місця", - зазначила заступник міністра економіки Тетяна Бережна.
 
Заявку можна подати он-лайн через портал Дія (на якому розміщено анкету для заявника, приклад бізнес-плану тощо). Також он-лайн відбувається інтерв’ю з фахівцями Державної служби зайнятості щодо особливостей поданого бізнес-плану.
 

На сьогодні регіонами-лідерами, де мешкає найбільше переможців грантових програм, є Львівщина, Київ та Рівненська область. 

 
Комментарии (0)