ГлавнаяНовости ЖКХЖильеЗараз реконструюється 24 житлові будинки та три адміністративні будівлі в Київській області

Зараз реконструюється 24 житлові будинки та три адміністративні будівлі в Київській області

Агентство відновлення реконструює 24 житлових будинки та три адміністративні будівлі в Київській області, про це повідомив голова Державного агентства з відновлення та розвитку інфраструктури Мустафа Найєм
Агентство відновлення реконструює 24 житлових будинки та три адміністративні будівлі в Київській області, про це повідомив голова Державного агентства з відновлення та розвитку інфраструктури Мустафа Найєм, пише "Україна Комунальна".
 
"Унаслідок бойових дій у Київській області - тисячі пошкоджених об'єктів, особливо постраждало житло та інфраструктура. Жоден уряд, агентство чи компанія не в змозі відновити таку кількість будинків швидко та якісно. Але поступово, за координації центральної та місцевої влади за підтримки партнерів, ми зможемо повернути нормальну якість життя нашим людям", - розповів Найєм.
 
Наразі Агентство працює над відновленням 24 багатоквартирних житлових будинків і трьох адміністративних будівель у Київській області. Зокрема, тривають ремонти двох будинків у Бучі, чотирьох в Ірпені, двох у Макарові, по одному у Вишгороді та Пісківці.
 
У Василькові триває будівництво будинку з нуля - відновити знищений ворогом будинок не було можливості, але ми побудуємо новий. Роботи розпочато.
 
У Бородянці триває ремонт 13 житлових будинків із запланованих для відновлення в першу чергу 37 об'єктів.
 

Також тривають роботи з відновлення в трьох адміністративних будівлях. 

 
Комментарии (0)