ГлавнаяНовости ЖКХСобытияЗарплати військових у 2024 році

Зарплати військових у 2024 році

В Україні з 1 січня зарплати військових не змінять, а грошова допомога залежатиме від того, які завдання виконують військові
В Україні з 1 січня зарплати військових не змінять, а грошова допомога залежатиме від того, які завдання виконують військові, пише "Україна Комунальна".
 
Так, стрілки, які не залучені до виконання бойових завдань, у січні отримають 20 587 грн. Водночас військові такої ж спеціальності, які виконують бойові завдання, можуть отримувати значно більше – 50 587 грн. Найбільшу зарплату отримають учасники бойових дій. Вони можуть розраховувати на 120 587 грн на місяць.
 
Бійці протиповітряної оборони та ракетних військ, а також артилеристи, які завдають вогневої поразки противнику без умови перебування у зоні бойових дій, отримають 100 тисяч гривень. Такі виплати бійці отримують із 29 вересня, раніше таким військовим приходило на карту по 30 тисяч гривень.
 
50 тисяч гривень отримують військові зі складу командування та штабів, які здійснюють управління частинами та підрозділами. Нарахування провадиться з 29 вересня, раніше вони отримували по 30 тисяч гривень. 30 тисяч гривень – військові, які розміновують території за межами зони ведення бойових дій. Нарахування здійснюється з 29 вересня.
 
Поранені військовослужбовці у січні можуть розраховувати на зарплату у розмірі 20 тисяч гривень. 
 

Інструктори одержують від 15 до 30 тисяч гривень, строковики – 6 тисяч, а курсанти по 2350 гривень. 

 
Комментарии (0)