ГлавнаяНовости ЖКХГазоснабжениеЗавершено інтеграцію обл- і міськгазів до Групи "Нафтогаз"

Завершено інтеграцію обл- і міськгазів до Групи "Нафтогаз"

Під управління Групи "Нафтогаз" перейшли чотири останні газорозподільні підприємства, які раніше входили до сфери впливу "Регіональної газової компанії" Дмитра Фірташа
Вчора, 19 грудня, під управління Групи "Нафтогаз" перейшли чотири останні газорозподільні підприємства, які раніше входили до сфери впливу "Регіональної газової компанії" Дмитра Фірташа, про це повідомила пресслужба НАК "Нафтогаз Україна", пише "Україна Комунальна".
 
Йдеться про АТ "Тисменицягаз" на Івано-Франківщині, АТ "Коростишівгаз" на Житомирщині, АТ "Луганськгаз" та ПрАТ "Мелітопольгаз".
 
АТ "Луганськгаз" та ПрАТ "Мелітопольгаз" знаходяться на тимчасово окупованих територіях, тому операційний менеджмент здійснюватиметься вже після деокупації.
 
Так, тепер у складі Групи "Нафтогаз" працюють 27 газорозподільних підприємств, які планувалося передати під контроль держави до кінця поточного року.
 

У компанії звертають увагу, що для клієнтів інтегрованих газорозподільних підприємств особові рахунки та тарифи на послуги розподілу залишаються незмінними. З питань розподілу газу "Нафтогаз" пропонує звертатися до контакт-центру. 

 
Комментарии (0)