ГлавнаяНовости ЖКХОтопительный сезон 2023-2024Знищена Сєвєродонецька ТЕЦ - одну з найбільших в Україні теплоелектроцентралей

Знищена Сєвєродонецька ТЕЦ - одну з найбільших в Україні теплоелектроцентралей

«Російські окупанти знищили Сєвєродонецьку ТЕЦ - одну з найбільших в Україні теплоелектроцентралей», – йдеться в повідомленні.
Внаслідок бойових дій у Луганській області практично повністю зруйнована Сєвєродонецька ТЕЦ, про це повідомила пресслужба Енергоатому. 
 
«Російські окупанти знищили Сєвєродонецьку ТЕЦ - одну з найбільших в Україні теплоелектроцентралей», – йдеться в повідомленні.
 
Також, внаслідок російських обстрілів пошкоджено магістральний газопровід діаметром 400 мм у районі села Мирне Запорізької області, про це повідомили у Запорізькій ОВА. 
 
Без газопостачання вже сьогодні залишився Оріхівський район, найближчими днями через пошкодження перестануть отримувати газ Мелітополь, Енергодар, Василівка, Дніпрорудне та інші населені пункти Василівського та Мелітопольського районів. 
 
«До цього пошкодження внаслідок терористичних дій військових країни-агресора без газу вже залишалося понад 80 тис. абонентів у 109 населених пунктах області», - додали в ОВА.
 
Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що Чернігівська мерія оцінює вартість відновлення Чернігівської ТЕЦ у 803 млн грн. Виділення перших 100 млн грн вже ухвалив Кабінет міністрів.
 

"За оцінками експертів, потрібно близько 803 млн грн. На сьогодні вирішується питання по Кабміну виділення перших 100 млн грн для того, щоб ми пройшли опалювальний період. З голосу, в п'ятницю, доповіли, що Кабінет міністрів проголосував за виділення цих грошей на відновлення трансформатора", – про це розповів заступник Чернігівського міського голови Віктор Геращенко.  

 
Комментарии (0)