ГлавнаяКомментарииГазоснабжениеА.Коболев:«Предлагаем регулятору поставить точку по счетчиков, отказаться от температурных корректировок»

А.Коболев:«Предлагаем регулятору поставить точку по счетчиков, отказаться от температурных корректировок»

Андрей Коболев считает, что это - классический европейский подход, который снимает необходимость дискуссии о том, какая была температура, правильно происходит корректировка и тому подобное
Национальной комиссии, осуществляющей государственное регулирование в сферах энергетики и коммунальных услуг нужно поставить точку по газовым счетчикам, отказаться от температурных корректировок и перейти на продажу газа за единицу энергии.
 
Об этом заявил председатель правления НАК "Нафтогаз Украины" Андрей Коболев в эфире одного из телеканалов.
 
"В первую очередь это вопрос начисления газовых счетчиков до облгазов - они контролируют счетчики и они регулируют, или счетчик работает правильно или неправильно. Мы предлагаем украинскому регулятору поставить точку по счетчиков, отказаться от температурных корректировок и перейти на продажу газа за единицу энергии", - сказал Андрей Коболев.
 
Андрей Коболев считает, что это - классический европейский подход, который снимает необходимость дискуссии о том, какая была температура, правильно происходит корректировка и тому подобное.
 

"Сколько потребитель получил, столько оплатил ... Счетчик решать эту проблему, но дискуссия относительно корректности температурных корректировок", - добавил он. 

 
Комментарии (5)
Коля Пухов
27 марта 2020 г. 21:08
Будинкові лічильники газу обмежують можливість олігархам обкрадати населення. Не будь лічильника зараз би ті монополісти , збільшивши нормативи, накинули б на будинок вдвічи більше кубів, ніж насправді використовується.
Коля Пухов
27 марта 2020 г. 21:11
Тому зараз влада розповсюджує міф, наче усі хотять індивідуальні лічильники, бо , на відміну від будинкових, індивідуальні лічильники не перешкоджають обманювати та обкрадати населення.------------------------------------------------------Якщо ви встановите у своїй квартирі індивідуальний лічильник газу, то ваша квартира перетвориться у прохідний двір для різноманітних посадовців псевдогазових служб. Вони будуть приходити зненацька і у самий непідходящий час, і не дуже покладаючись на дверний дзвінок, будуть з усієї сили рвати і викручувати дверну ручку або просто бити у двері. Крім нервів, дверні замки і ручки вони вам попсують - це точно.--------------------------------------------------------------------Отже, зробіть вибір: загальнобудинковий лічильник газу і об"єктивність нарахувань чи індивідуальний лічильник і безкінечні шахрайства і обмани помножені на безкінечні візити всіляких контролерів.
Коля Пухов
07 апреля 2020 г. 20:36
Питання пристосуванцям на кшталт М.В: " А чому деякі мешканці вдома використовують менше газу, ніж інші?"
Коля Пухов
07 апреля 2020 г. 20:39
Ті   мешканці, які   використовують    вдома   мало газу ( і тому б хотіли індивідуальний лічильник)  , на своїй роботі для своїх особистих потреб спалюють величезну кількість електроенергії, за яку не платять ні копійки. --------------------------------То нехай хоч за газ платять нарівні з усіма.
Коля Пухов
07 апреля 2020 г. 20:43
Наприклад,  працівники  установ, часто на протязі усього робочого дня мікроволновками, електрочайниками та іншими  потужними   електроприладами спалюють державну електроенергію. Навіщо те енергозбереження, адже держава розрахується за будь-яку кількість спаленої для особистих потреб електроенергії. -----------------------------------------------------А тепер уявіть, що буде, якщо дома у цих держпрацівниць поставлять ІНДИВІДУАЛЬНІ ГАЗОВІ ЛІЧИЛЬНИКИ - вони за для економії газу і усю їжу для своєї сім"ї будуть готувати на роботі.