ГлавнаяНовости ЖКХФинансирование ЖКХБудівництво «Північного потоку-2» вдалось відновити

Будівництво «Північного потоку-2» вдалось відновити

Попри санкції США та заклики депутатів Євросоюзу не продовжувати будівництво, Російська Федерація відновила будівельні роботи по проекту “Північний потік -2”

 

Попри санкції США та заклики депутатів Євросоюзу не продовжувати будівництво, Російська Федерація відновила будівельні роботи по проекту “Північний потік -2”.

Відомо, що судно-трубоукладач “Фортуна” (Fortuna) приступило до підготовчих робіт для відновлення прокладки труб в економічній зоні Данії.

Слід зазначити, що 21 січня законодавці Євросоюзу ухвалили резолюцію, що закликає припинити добудову “Північного потоку – 2” у відповідь на арешт опозиціонера Олексія Навального.

Крім того, 20 січня США ввели санкції проти судна Fortuna і його власника, компанії KVT-RUS. Їх активи заблоковані, а громадянам США заборонено мати з ними справу.

Нагадаємо, що в Європі висловили свою негативну реакцію у відповідь на арешт російського опозиціонера Олексія Навального. Про це повідомляють депутати Європарламенту, які збираються в зв’язку з цим ініціювати повний перегляд відносин з Росією.

 

 

 
Комментарии (0)