ГлавнаяНовости ЖКХГазоснабжениеЦьогоріч на Львівщині відкриють 13 газових свердловин

Цьогоріч на Львівщині відкриють 13 газових свердловин

Протягом перших трьох місяців 2018-го спостерігається зростання видобутку газу порівняно з аналогічним періодом 2017 року.

Протягом перших трьох місяців 2018-го спостерігається зростання видобутку газу порівняно з аналогічним періодом 2017 року.

На Львівщині цього року відкриють 13 нових газових свердловин.

Про це йдеться в повідомленні Укрінформу з посиланням на заяву першого заступника голови облдержадміністрації Ростислав Замлинський.

«Торік в області було введено в експлуатацію 10 нових свердловин, крім того, спільно з облрадою  дано спеціальні дозволи на розробку п’яти нових родовищ. Тепер плануємо відкрити ще 13 нових свердловин», – сказав  Замлинський.

За його словами, протягом трьох місяців 2018-го спостерігається зростання видобутку газу порівняно з минулим роком. За рік Львівщина видобуває  майже 700 млн кубометрів газу. 

Загалом «Львівгазвидобування» займається експлуатацією 40 родовищ на території 5 областей України. При цьому найбільший видобуток газу здійснюється у Львівській області. На цей рік запланований приріст видобутку  за рахунок сучасних технологій. За 2 останні роки встановлено нові компресори, придбано високопродуктивну техніку, систему буріння, тобто йде повне оновлення виробництва у межах державної Стратегії – 2020.

Як повідомлялося раніше, у підземних газосховищах України наразі знаходиться 7.8 млрд куб. м, які були закачані минулого року. Цього обсягу вистачить Україні до червня.

Нагадаємо, станом на четвер 22 березня у підземних газових сховищах лишається 8.4 млрд кубометрів газу.

"Сподіваємось, квітень не прийдеться зимувати. Але якщо і другий місяць весни вирішить здивувати нас морозами, то запасів газу вистачить. Зараз в ПСГ - 8.4 млрд куб. м газу, що на 0.3 млрд куб. м газу більше, ніж на цю дату минулого року. А на п'ятницю прогнозують вже +1-3", -  заявили у НАК "Нафтогаз України".

Як повідомлялося, Україна розпочала поточний опалювальний сезон із запасами майже 17 млрд кубометрів газу, тоді як попередній - із 14.7 млрд кубометрів.

На строительной площадке или на других производствах существует специальная одежда. Но совсем мало внимания уделяется обуви. Рекомендуем вам тут посмотреть широкий выбор промышленной обуви по приемлемым ценам. Хорошее качество, низкая цена.

 
Комментарии (0)