ГлавнаяНовости ЖКХФинансирование ЖКХДанія підтримає теплопостачання на сході УкраїниДанія підтримає теплопостачання на сході України

Данія підтримає теплопостачання на сході УкраїниДанія підтримає теплопостачання на сході України

У межах підтримки від Данії одне зі східних міст України, яке не називають, отримає 20 газових котелень потужністю 39 МВт. Обладнання забезпечить централізованим опаленням понад 180 000 мешканців (80% населення міста)
Данія надала 4,5 млн євро на підтримку теплопостачання на сході України, про це йдеться у пресрелізі Північної екологічної фінансової корпорації (NEFCO), через яку спрямовують допомогу.
 
У межах підтримки від Данії одне зі східних міст України, яке не називають, отримає 20 газових котелень потужністю 39 МВт. Обладнання забезпечить централізованим опаленням понад 180 000 мешканців (80% населення міста).
 
«Данія та Україна є дуже близькими партнерами, і приємно бачити, що наше партнерство також може забезпечувати підтримку критично важливої інфраструктури теплопостачання на сході України. Підтримка роботи системи теплозабезпечення має вирішальне значення для стійкості та боєздатності України», – прокоментував посол Данії в Україні Оле Егберг Міккельсен.
 

Котли забезпечать більш ефективне виробництво тепла та дозволять зменшити споживання газу приблизно на 1,7 млн кубометрів на рік. За оцінками NEFCO, це також призведе до щорічного скорочення викидів вуглекислого газу на близько 3400 тонн. 

 
Комментарии (0)