ГлавнаяУслугиФинансирование ЖКХСДФ Холодильники з авторозморожуванням: ТОП-2024

СДФ Холодильники з авторозморожуванням: ТОП-2024

Більшість сучасних холодильників оснащено системою автоматичного розморожування – No Frost. Це позбавляє користувача необхідності періодично відключати прилад

 Більшість сучасних холодильників оснащено системою автоматичного розморожування – No Frost. Це позбавляє користувача необхідності періодично відключати прилад і відкривати дверцята морозильної камери, щоб у ній розтанув іній, що утворився на стінках. Заморожені продукти можуть зберігатися протягом тривалого часу. Ми підготували рейтинг моделей «ноу-фрост» за співвідношенням функціональності, надійності та вартості.

Indesit ITR 5160 W

Компактна холодильна шафа No Frost від італійського лідера в індустрії. Його розміри – 60 x 167 x 64 см – відмінно впишуться в інтер'єр невеликої кухні. Стильний корпус виконаний у білому кольорі. Холодильне відділення має об'єм 180 л, морозилка розрахована на 78 л. Прилад оснащений електронним екраном контролю робочих параметрів. Реалізовано функції постійного моніторингу температури та експрес-заморозки, також відзначимо яскраве освітлення основної камери. У ній є чотири полиці, а також контейнер для зберігання фруктів, ягід та овочів із фірмовою технологієюHarvest Fresh. У процесі роботи холодильник практично не шумить, усередині немає неприємних запахів. В онлайн-супермаркеті побутової техніки allo.ua можна купити холодильник Індезит, не виходячи із дому.

BEKO B5RCNK363ZW

Надійна модель від відомого виробника побутової техніки. Цей двокамерний холодильник має загальний корисний об'єм 320 літрів, його габарити – 59,5 x 186 x 65 см. Важливою особливістю є наявність режиму «Відпустка», при якому прилад працює на знижених потужностях, коли користувачі перебувають у від'їзді. Це дозволяє суттєво економити електроенергію, підтримуючи хороший стан продуктів, що зберігаються. Рівень шумності компресора не перевищує 50 дБ. Дизайн корпусу можна назвати класичним для бренду: він має витягнуту прямокутну форму та біле забарвлення. Є ящик для ягід/овочів/фруктів з ефектним триколірним підсвічуванням. Щільне прилягання дверей забезпечує герметичність та стабільну підтримку температурних показників.

Hisense RB372N4AW1

Головними достоїнствами цього холодильника вважаються безшумна робота та стильний зовнішній вигляд. Це досить компактний прилад розміром 59 x 178,5 x 59,5 см. Усередині основної камери (об'єм - 210 л) є місткий контейнер для зберігання продуктів рослинного походження. 80-літрова морозильна камера оснащена функціями «Відпустка» та «Швидка заморозка». Окремо відзначимо продуманий механізм відкриття дверей. У комплектації моделі є форма для льоду та підставка під яйця.

Weissgauff WRKI 190 DW

Містка холодильна шафа з корисним об'ємом 310 літрів та брендовою системою повного авторозморожування Total NoFrost. Інші важливі переваги - просунуте електронне керування та зручне відкриття дверей. Чотири полиці в основному відділенні виготовлені з міцного скла. Є відсіки для пляшок та ящики для фруктів/овочів. 

 

 

 
Комментарии (0)