ГлавнаяНовости ЖКХТарифы ЖКХКабмін продовжив дію фіксованої ціни на електрику для населення до кінця травня

Кабмін продовжив дію фіксованої ціни на електрику для населення до кінця травня

Кабмін продовжив дію фіксованої ціни на електроенергію для населення ще принаймні на місяць – до кінця травня. Про це повідомив прем’єр-міністр Денис Шмигаль
Кабмін продовжив дію фіксованої ціни на електроенергію для населення ще принаймні на місяць – до кінця травня. Про це повідомив прем’єр-міністр Денис Шмигаль вчора, 25 квітня, про цо повідомила пресслужба Уряду.
 
«Уряд продовжує пільгову ціну на електроенергію для населення ще на місяць», – сказав Денис Шмигаль на засіданні уряду.
 
Зараз населення платить 1,44 гривні за кВт/год, якщо споживається менше 250 кВт/год на місяць та 1,68 гривень за кВт/год, якщо споживається понад 250 кВт/год на місяць.
 
Для гуртожитків, юридичних осіб, які розселяють у себе переселенців, дачних кооперативів, гаражів та релігійних організацій, також встановлено тариф 1,68 грн/кВт год.
 
Цей тариф діє у багатоквартирних будинках при використанні електроенергії для технічних цілей: роботи індивідуальних теплових пунктів, котелень, ліфтів, насосів, домофонів та освітлення дворів, сходів та номерних знаків.
 

Також перелік в жовтні минулого року було доповнено аварійним та евакуаційним освітленням, протипожежними системами, системами вентиляції, димовидалення та кондиціювання, системами сигналізації та авіаційними маяками. 

 
Комментарии (0)