ГлавнаяНовости ЖКХТарифы ЖКХКабмін рекомендує не підвищувати тарифи на комуналку на час дії в Україні воєнного стану

Кабмін рекомендує не підвищувати тарифи на комуналку на час дії в Україні воєнного стану

Кабінет міністрів України рекомендував не підвищувати тарифи на житлово-комунальні послуги на час дії в Україні воєнного стану, про це йдеться у постанові №502 на урядовому порталі
Кабінет міністрів України рекомендував не підвищувати тарифи на житлово-комунальні послуги на час дії в Україні воєнного стану, про це йдеться у постанові №502 на урядовому порталі, про що повідомила пресслужба Кабміну.  
 
В документі рекомендується органам, які встановлюють тарифи, не підвищувати для населення ціни на тепло, гарячу воду, водопостачання та водовідведення.  
 
 «Рекомендувати органам, уповноваженим встановлювати тарифи, не підвищувати тарифи на теплову енергію (її виробництво, транспортування та постачання), в тому числі тарифи на теплову енергію, що виробляється з використанням альтернативних джерел енергії, послуги з постачання теплової енергії та постачання гарячої води, централізованого водопостачання та централізованого водовідведення для населення, та застосовувати їх до споживача на рівні тарифів, які застосовувалися станом на 24 лютого 2022 року», - йдеться у постанові.
 
Нагадаємо, також Уряд продовжив дію пільгового тарифу на газ для населення, тобто ціни на газ в Україні під час воєнного стану залишаються без змін. Про це під час засідання Уряду повідомив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль.
 

“Сьогодні приймаємо рішення про те, що ціни на газ для людей залишаються без змін. Жодного підвищення. 8 грн за куб, як і було. Також пільгова ціна буде діяти для підприємств, які виконують життєво важливі функції для забезпечення обороноздатності держави”, – наголосив прем’єр. 

 
Комментарии (0)