ГлавнаяУслугиФинансирование ЖКХЯк організувати свято без алкоголю

Як організувати свято без алкоголю

Здається, що жодна вечірка чи свято сьогодні не обходяться без спиртних напоїв.
 
Здається, що жодна вечірка чи свято сьогодні не обходяться без спиртних напоїв. Однак здоровий спосіб життя набирає все більшої популярності в Україні, тому вечірки без алкоголю — це вже своєрідний тренд. Як організувати таке свято – розповімо у статті.
 

Вибирайте правильну компанію

 
Тут дуже важливо визначити коло приятелів, родичів та друзів, які поділяють вашу позицію та можуть вільно провести час без вживання алкоголю. При цьому не варто відкрито пропагувати та нав'язувати свою думку. Відразу озвучте формат вечірки, щоб надати гостям можливість зрозуміти, наскільки комфортно їм буде на святі. З однодумцями завжди буде в рази спокійнішим і комфортнішим, ніж з людьми, які відстоюватимуть зворотну позицію.
 

Визначтеся з правильною локацією

 
Місце відпочинку у разі грає чимале значення. Звичайно, якщо ви вирішили провести безалкогольне свято, вирушати в нічний клуб, бар або галасливий ресторан немає сенсу. У колі відпочиваючих там людей ви почуватиметеся білими воронами. Що ж вибрати? Є багато сімейних клубів, затишних спокійних закладів, де панує невимушена обстановка і грає приємна ненав'язлива музика. Свято можна організувати тут, попередньо обговоривши з керівництвом та персоналом закладу усі нюанси. Порада: якщо такого закладу знайти не вдасться або ціни вам не по кишені, можна орендувати невеликий заміський будинок або дачу. Пікнік навесні також чудова можливість побути на свіжому повітрі, активно пограти, поспілкуватися.
 
Image
 

Продумайте меню та напої

 
Святковий стіл залежить від формату вечірки. Якщо це просто дружня зустріч, підійдуть фуршетні закуски, гарне безалкогольне пиво, мінеральна вода, соки. Якщо плануєте вечірку, слід подбати про гарячі страви, насичені закуски. Щоб не витрачати час на приготування їжі, замовте все в ресторані або просто організуйте шашлик з декількох видів м'яса.
 

Формат свята

Важливо продумати формат зустрічі, організувати культурну програму, щоб гостям не було нудно. На свіжому повітрі чудово працюють різноманітні спортивні змагання, пісні під гітару, рухливі конкурси. Все необхідне для них можна вибрати у магазині важливих штук Maudau. У закритому приміщенні можна влаштувати інтелектуальну битву, пограти в нарди, шахи, ігри типу Еліаса. За наявності необхідної апаратури візьміть із собою караоке-мікрофон. Напевно, у вашій компанії знайдуться любителі поспівати. Якщо є щирий талант, то гарний музичний вечір вам забезпечений.
 

Вчасно розсилайте запрошення

 
Повідомити гостей про безалкогольну вечірку краще за кілька тижнів до свята. Запрошені мають спланувати свій час та визначитися з відповіддю.
 
Комментарии (0)