ГлавнаяУслугиГородские проектыХарків перетворять на туристичне місто

Харків перетворять на туристичне місто

Харків користується популярністю у туристів. На то є маса вагомих причин

Харків користується популярністю у туристів. На то є маса вагомих причин. Звичайно, за один день ознайомитися з усіма цікавими визначними пам'ятками мегаполісу у вас не вийде. Але оглянути основні - це цілком реально. На сайті http://poizdato.net/rozklad-po-stantsii/kharkiv/ ви зможете вивчити напрямок поїздів і електричок в Харкові. Все зручно розміщено у відповідних розділах, тому вам не доведеться витрачати зайвий час на пошук. Ви зможете онлайн замовити квитки на поїзд. Для вас - цікаві і важливі новини. Портал POIZDATO до ваших послуг.

У Харкові є, на що подивитися. Почніть подорож прямо з привокзальної площі, де розташований шикарний музичний фонтан, поруч з ним можна фотографуватися. І звичайно, насолодитися спогляданням цієї краси - одне задоволення.

Фонтан є популярним місцем в Харкові і для туристів, і для жителів мегаполісу. Також цікава і Дзеркальний струмінь. де неймовірно красиво і оригінально.

Не забудьте відвідати Благовіщенський кафедральний собор, який входить до числа знаменитих визначної Харкова.

Крім того, в список слід додати і дзвіницю Успенського собору. Піднявшись вище, ви зможете споглядати сам Успенський собор. Це - справжня гордість міста.

Далі слід набережна і терасний сквер, а також Сходи закоханих. Тут вам теж варто побувати.

Прогулятися по вулиці сумської - просто необхідно. Вона починається старим Харковом. Тут - площа Конституції, де є знаменитий Градусник, а також скрипаль на даху.

Піднявшись нагору, ви зможете споглядати Дзеркальний струмінь і Сквер Перемоги.

Поруч, на вулиці Гоголя, є костел, який буде цікавий для тих, хто обожнює готику. Поруч - театр Пушкіна.

Варто відвідати і парк Шевченка, де є унікальний, бездоганний за красою фонтан - Каскад.

І це - далеко не всі визначні пам'ятки, які варто відвідати. Ви зможете насолодитися красою цього мегаполісу. Тут завжди є маса цікавих розваг на будь-який смак. Нудьгувати відпочинку вам точно не доведеться.

 
Комментарии (0)