ГлавнаяНовости ЖКХПроисшествияКиїв восени може оголосити наступний локдаун через новий штам коронавірусу

Київ восени може оголосити наступний локдаун через новий штам коронавірусу

Голова Держспоживслужби в Києві Олег Рубан припускає, що через розширення індійського штабу коронавірусу "Дельта" столиця переходить у червону зону карантину та міської влади, готується до будь-якого сценарію

 

Голова Держспоживслужби в Києві Олег Рубан припускає, що через розширення індійського штабу коронавірусу "Дельта" столиця переходить у червону зону карантину та міської влади, готується до будь-якого сценарію. Про це він сказав в інтерв'ю виданню "Апостроф", передає Depo.ua.

"Зараз спостерігається чітка тенденція до зростання, збільшення кількості гостей дітей та підлітків, що вказує на можливу циркуляцію штаму" Дельта ". Але поки у нас підтверджено лише шість випадків у людей, які шукають в Олександрівській лікарні. Але не можна вже стверджувати, що пріоритетні збудником, який циркулює восени, буде саме "Дельта" - штам ", - сказав Рубан.

Він зазначив, що в сусідніх країнах вже циркулюється цей збудник, щоб найближчим ім найближчим ім побачититароном вен біром вен бірів. Індикатором є підвищення рівня захворюваності в таких країнах, як Чехія та Польща.

За його слова, індійський штам вірусу переможе і Київ може перейти в "червону" зондійську штам вірусу переможе і Київ може перейти в "червону" зондійську зону карантино ,.

"Природа Це, він (" Дельта " - штамм, - ред.) Переможе на 100%, він уже циркулює, хоче і не з такою інтенсивністю, як в інших країнах Все зажетіметься від того, що буде сформовано колективним імунітетом, щоб стати Ці, .. якщо вакцини будуть впроваджуватися понад мільйон кіянів, а також те, що вже переглядалося і тоді ми унікуємо жорстке локдауну Але рішення буде залучати Міністерство охорони здоров'я та Кабмін, заблоковано для реєстрації показників ", -. сказав чиновник.

Рубан поговорив, що влада столиці вже три тижні готується до будь-яких сценаріїв, і локда ун - цхт одне вене чхе.

"Усі, хто повернеться зі країн, у яких вже буде зустрічатися штамм (" Дельта ", - ред.), Тоді піди вже будуть внутрішніми передачами в країні з даними збудниками Це у нас у кінці серпня -. Початок вересня Київської міської влади вже готується до зустрічей. штамом "Дельта", додатково розгортаються реанімаційні ліжка, готується інфраструктура ідля впрактифікації іда терміну.

 

 

 
Комментарии (0)