ГлавнаяНовости ЖКХАльтернативная энергетикаМЕА говорить про можливість построїти глобальні потужності відновлюваної енергетики до 2030 року

МЕА говорить про можливість построїти глобальні потужності відновлюваної енергетики до 2030 року

Мета знаходиться в межах досяжності завдяки сприятливій економіці, значному виробничому потенціалу та сильній політиці. Щоб досягти переваг обраної цілі, країнам необхідно побудувати та модернізувати 25 млн км електромереж до 2030 року
У доповіді Міжнародного енергетичного агентства (МЕА) йдеться про можливість построїти глобальні потужності відновлюваної енергетики до 2030 року і скоротити використання викопного палива є досяжною. 
 
Мета знаходиться в межах досяжності завдяки сприятливій економіці, значному виробничому потенціалу та сильній політиці. Щоб досягти переваг обраної цілі, країнам необхідно побудувати та модернізувати 25 млн км електромереж до 2030 року. 
 
У доповіді підкреслили необхідність детального підходу до досягнення мети подвоєння енергоефективності до 2030 року з урахуванням специфіки кожної окремої країни. 
 
«Це потенційно знизить глобальні витрати на енергію майже на 10%, скоротить викиди на 6,5 млрд т і зміцнить енергетичну безпеку країн», – говориться у звіті.
 

Однак досягнення цієї мети вимагає від урядів держав світу зробити енергоефективність більшим політичним пріоритетом і зосереджуватися на ключових заходах.   

 
Комментарии (0)